Logotyp med kontaktuppgifter till Gräsö Kanotcentral

Höstpaddling vid Gräsö


Guidad kajakpaddling i Gräsö södra skärgård, strax utanför Öregrund. Med matigare fika och möjlighet till bastubad som avslutning.

Beskrivning:

Upplev den fantastiska skärgården från kajak. Följ med Lisa ut, som guidar dig på en härlig tur i skärgården sydost om Gräsö. Turen anpassas efter deltagarnas erfarenhetsnivå, samt rådande väder och vind. Strandhugg för enklare lunch och fika görs på lämplig ö.Vi börjar med en kort introduktion samt förbereder kajakerna och tillhörande utrustning.

Sedan beger vi oss iväg ut på en anpassad paddling beroende på väder och vind, samt deltagarnas förkunskaper. Vi pausar med strandhugg på lämplig ö, för enklare lunch och fika.


Åter vid Rävsten igen, rengörs och återlämnas utrustningen. Sedan finns möjlighet för en värmande stund i den vedeldade bastun.


Lån av utrustning, guide, matigare fika och bastubad ingår.

Passbåt till och från Rävsten kan bokas i samband med bokning av turen, förslagsvis hämtning Äspskärets brygga, kl.10:30, och sedan återfärd kl. 14:15 alternativt kl. 15:15, om du vill avsluta med bastubad.
Att tänka på:

Klä dig varmt, helst i torrdräkt, samt ha en extra tröja eller vindjacka att ta på i samband med fikapaus. Även ytterligare ombyte med dig, ifall du råkar hamna i vattnet.

Badkläder och handduk för ev. bastubad.


Tips: Ylleunderställ och yllestrumpor värmer relativt bra även om de blivit blöta, komplettera detta med vindjacka och byxor, så fungerar det också bra.
Erfarenhet:

Nybörjare till mer erfaren paddlare
Bokning:

Boka senast dagen före, direkt via bokningsknappen här till höger, eller ring 070-446 42 95 för hjälp och mer info. Lägg till i samband med bokning om du även vill bada bastu.

Datum & tid:

Lördag 30:e september, kl. 11-14:00(15:00 vid bastubad).

Plats:

Rävsten, upphämtning Äspskärets brygga.

Pris:

595 kr per person


395 kr per person(egen kajak/utrustning) 

Följ oss på Instagram:

Get in touch

Har du frågor gällande turen, hur du bokar in eller har övriga funderingar, meddela oss nedan.

Lämnar du meddelandefältet tomt, kontaktar vi dig snarast möjliga.